H Haris Cotton συνεργάζεται με την CBS από το 2015 και θεωρώ πως οι υπηρεσιές της είναι πραγματικά άψογες.

To Galaxy Enterprise της SingularLogic παρέχει εύχρηστο περιβάλλον λειτουργίας, απλό και φιλικό προς το χρήστη. Η εξυπηρέτηση και ο τρόπος επικοινωνίας της ομάδας CBS με τους συνεργάτες είναι άμεσος και επαγγελματικός.

Μέσω του Galaxy μπορώ να έχω πλήρης εικόνα της επιχείρησης μου και να παίρνω καλύτερες αποφάσεις.

Η αμεσότητα, η ευελιξία και ο επαγγελματισμός είναι τα δυνατά σημεία της CBS και ο λόγος που την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κωνσταντίνος Τσουγκράνης
CEO of HarisCotton

Μετά από έρευνα που είχαμε κάνει επιλέξαμε την CBS !
Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι.

Οι υπηρεσίες τους είναι σε υψηλό επίπεδο , η εξυπηρέτηση είναι άμεση και το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό, έτοιμοι να βοηθήσουν σε ότι προκύψει.

Το πιο σημαντικό είναι ότι παρακολουθούν τις ανάγκες της αγοράς και εξελίσσονται με καινοτόμες ιδέες και προϊόντα. Για μας εδώ στο ξενοδοχείο, η CBS δεν είναι απλά συνεργάτες αλλά αποτελούν μέρος της ομάδας μας.

Despina Giannakopoulou
Managing Director at Vigla Hotel

Ευχαριστούμε πολύ την CBS για την άκρως επαγγελματική υποστήριξη στις ανάγκες της εταιρείας μας, η οποία όμως γίνεται πάντα μέσα σε ένα ευχαριστο κλίμα φιλικής διάθεσης που έχει δημιουργηθεί από την αρχή της συνεργασίας μας.

Εκτός από την αμεσότητα που πρέπει να έχει ένας συνεργάτης, αισθανόμαστε ότι κατανοούν τις ανάγκες μας & αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας του «επιχειρείν», προσπαθώντας να τις επιλύσουν σαν να αφορούσε τη δίκη τους επιχείρηση!

Christina Klossopoulou
Commercial Manager

Μόλις πρόσφατα κλείσαμε αισίως και τον δεύτερο χρόνο συνεργασίας μας με την CBS!

Μέσω του Galaxy λειτουργούμε τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια του ομίλου μας!

Εξαιρετικό CRM, άρτια οργανωμένο και σύγχρονο, φιλικό και εξατομικευμένο προς τις ανάγκες του χρήστη, λειτουργικό και άμεσο. Υποστηρίζεται άψογα από την ομάδα των συνεργατών της CBS, χωρίς χρονοκαθυστερήσεις, πάντα με θετική διάθεση, προσαρμοστικότητα και ευελιξία στις ανάγκες του επιχειρηματία.

Στο Galaxy έχω βρει το εργαλείο που με κάνει να λειτουργώ και να παρακολουθώ με ακρίβεια και ασφάλεια τις επιχειρήσεις μου και σε προσωπικό επίπεδο έχω βρει τους αξιόπιστους και καταρτισμένους συνεργάτες που με στηρίζουν στις υπάρχουσες και στις νέες επιχειρηματικές μου προσπάθειες. Ευχαριστώ την CBS και την ομάδα της !

Συστήνω και προτείνω ανεπιφύλακτα !

Νίκος Μπάλος
CEO of La Maltese Hotels
CEO of Buddha Bar Santorini

Με την εταιρεία CBS μας συνδέει μια πολυετή συνεργασία.

Από την πρώτη κιόλας συνάντηση, μας εντυπωσίασε η αμεσότητα , η ευγένεια και η φιλικότητα τους σε συνδυασμό με την κατάρτιση και την εμπειρία τους στο χώρο.

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε και η φιλοσοφία τους παραμένει σταθερή ενώ ταυτόχρονα η CBS αναβαθμίζεται αναζητώντας νέες λύσεις και παρέχοντας πρωτοποριακές υπηρεσίες για την ανάπτυξη και την εξέλιξη αμφοτέρων.

Οραματίζεται και υλοποιεί και πολλές φορές ξεπερνά τις προσδοκίες μας.

Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται και η CBS και το δυναμικό προσωπικό της έχουν κερδίσει επάξια τη δική μας και είναι πάντα κοντά μας δίνοντας μας την σωστή κατεύθυνση και την κατάλληλη λύση.

Eleni Pachatouridou
Accounting Department

Στα πλαίσια του εταιρικού μετασχηματισμού του Φαρμακείου μας, ένας βασικός πυλώνας δράσης σχετίζεται με την αξιοποίηση της τεχνολογίας διασφαλίζοντας κατά βάση μείωση πολυπλοκότητας της καθημερινής εργασίας, ευέλικτη λειτουργία, διασφάλιση επιχειρησιακής συνέχειας.

Η επιλογή της CBS ως στρατηγικού συνεργάτη στην αντικατάσταση του υπαρχόντος εξοπλισμού αλλά και στην επένδυση που διασφαλίζει τα μελλοντικά μας σχέδια, ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Άρτια συνεργασία, υποστήριξη, επαγγελματισμός, απόλυτη τήρηση χρονοδιαγραμμάτων.

Σας ευχαριστούμε!

Ντίνα Δουβή
Φαρμακοποιός